Bij ons heeft u volop keuze!

Het valt niet altijd mee om een goede occasion te vinden en dan ook nog eens voor een goede prijs. Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het upgraden van goede tweedehands stacaravans. Daarom kunnen wij ook zeggen dat onze tweedehands stacaravans in nieuwstaat verkeren. Bij Borgers Stacaravans bent u verzekerd van goede service en garantie.

Wij verkopen uitsluitend tweedehands stacaravans in nieuwstaat. De kracht van Borgers Stacaravans is het volledig opknappen van occasions, zowel van buiten als van binnen. Wij kopen occasions van campings, maar veelal ook van particulieren als men stopt met recreëren.

De voorwaarde is wel dat ze netjes zijn en in een goede staat verkeren. Wij brengen ze dan helemaal in een perfecte staat conditie en bieden ze opnieuw te koop aan. Borgers Stacaravans staat bij veel campings vermeld als een onderneming in betrouwbare occasions. Naast verkoop aan particulieren leveren wij ook aan campings.

Wij vinden het belangrijk om een caravan netjes af te leveren en als er dan wat is, proberen we het altijd direct op te lossen, zelfs als de garantie is verlopen. Tenslotte kan het voorkomen dat er onderdelen besteld moeten worden, dan proberen we ook met de klant op een juiste manier op te lossen.